Start på en frisk

Hvis du gerne vil starte på en frisk med en ny start-vægt og kalorieprofil, kan du gøre det på 2 måder:

Metode 1

Denne metode kan du bruge, hvis du gerne vil beholde dine tidligere madindtastninger og vægt/kropsmål, men ønsker at din statistik og vægtændringer vises og beregnes fra dags dato.

Først skal du sætte din nuværende vægt ind i din madlog på dags dato:

  • Gå til dags dato i kalenderen.
  • Klik på "Vægt, kropsmål og andre målinger" nederst på din madlog - samme side, hvor du også indtaster mad.
  • Klik på "Tilføj måling" i menuen der kommer frem.
  • Vælg "Vægt" i listen over målinger og angiv din vægt.
  • Klik herefter på Gem.

Herefter skal du have nulstillet din statistik: 

  • Klik på menupunktet "Statistik" øverst, vælg "Vægt" og vælg "Fra/til..." i menuen til venstre. 
  • Vælg dags dato i "Fra" og ingen dato i "Til". Dette vil gøre, at din statistik altid vises med udgangspunkt i dags dato og så til den dag, du nu er nået til.

Gå herefter tilbage til "Min madlog" og klik på det lille tandhjul i bjælken med datoen øverst og sæt "Vis ændring i målinger" til "Som i min statistik".

Metode 2

Denne metode kan du bruge, hvis du ikke har noget imod at slette dine tidligere madindtastninger og vægt/kropsmål. Alle dine statistikker og beregninger vil herefter se ud som på en ny konto, men fordelen fremfor at oprette en ny konto er, at du beholder dine opskrifter, madberegninger, grupper osv.

Klik på det lille person-ikon i menuen øverst til højre, vælg "Indstillinger" og herefter "Nulstil konto...". Sæt hak i "Mad og motion" og "Vægt, kropsmål og andre målinger".

Herefter skal du indtaste din vægt på dags dato (se hvordan under "Metode 1") og indstille en ny kalorieprofil, hvis du ønsker dette.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os