Opsætning af Withings integration

Du kan integrere MADLOG og Withings, så din vægt og fedtprocent automatisk overføres til din madlog.

Sådan gør du:

• Log på via https://www.madlog.dk (dvs. det fulde website og ikke via app)
  • Klik på bruger-ikonet:

• Vælg Integration fra menuen:

• Klik på knappen Tilknyt under Withings.

• Log på Withings hjemmeside med dit Withings login.

• Vælg evt. Withings bruger, hvis den spørger (hvis du har flere brugere).

• Klik på "Allow this app".

• Du tages nu tilbage til MADLOG og der står "Withings er tilknyttet" under Withings. Du vil nu automatisk få tilføjet vægt og fedtprocent målt med din Withings vægt.