Sælger eller videregiver MADLOG mine data? Er mine data sikre?

Dine data er IKKE til salg. Du kan være tryg ved at dine data er sikre hos os.

I modsætning til mange andre kostapps, så tager vi penge for MADLOG, så vi kan finansiere app'en på en lødig måde. Det har vi gjort helt siden vores opstart for 12 år siden.

Vores brugeres privatliv og sikkerhed er vores første prioritet. Vi har aldrig solgt eller videregivet vores brugeres data.

Vi bruger heller ikke tracking, hverken via Google eller Facebook, da vi ikke mener, at disse værktøjer lever op til vores strenge krav til datasikkerhed. Dette gælder også reklamer, og derfor finder du ikke  bannerannoncer på vores sider.

Du kan bruge MADLOG i vished om, at dine data er sikre hos os og på danske servere.

Vi overholder gældende regler, herunder GDPR. Vi er dataansvarlige for dig og for eventuelle personlige oplysninger, du giver i forbindelse med registrering til vores service.