Sådan tipper du med billeder

Når du sender et tip ind via MADLOG Mini om en ny madvare, så havner den hos os til godkendelse.

Bemærk! App'en kan på nogle telefoner have sort skærm lige når tipningen åbner - klik blot på den sorte skærm, så kommer kameraet frem.

Der er 3 ting, som skal være opfyldt, for at vi kan oprette madvaren.

1) Et billede af forsiden af varen, så vi kan se navn og brand/producent.

2) Et tydeligt billede af varedeklarationen - og det hele skal med!

3) Varedeklarationen skal være på dansk.

Så må der også gerne være et billede hvor mængden/gram fremgår, men det er ikke et krav.

Her er et eksempel på gode og tydelige billeder:

Og her er et eksempel på billeder, hvor vi ikke kan aflæse deklarationen:

Hvis madvaren er udenlandsk eller uden dansk varedeklaration, så kan vi ikke oprette den.