MADLOG på tre måder

På MADLOG Classic har du adgang til vores tre Classic platforme.

MADLOG husker automatisk dine indtastninger på tværs af alt, så du kan bruge den platform, som passer bedst på netop det tidspunkt.

Web - classic.madlog.dk

Dette er websiden, hvor du får den fulde funktionalitet på MADLOG. Den kan bruges både via computer og tablet. Du kan indtaste mad, ændre din kalorieprofil, oprette nye opskrifter og madberegninger og bruge alle gruppe- og vennefunktioner.

Du kan bruge classic.madlog.dk via en browser på PC, Mac eller tablet.

Mobil web - m.madlog.dk

Her får du en mobil-optimeret webside, hvor du kan indtaste mad, ændre din kalorieprofil og oprette madberegninger. Du kan også skrive i gruppeforums.

Du kan bruge  m.madlog.dk via din browser på telefonen.

App - MADLOG Mini til iPhone

MADLOG Mini er en iPhone app til den daglige, hurtige indtastning. Du kan indtaste mad og opskrifter og scanne stregkoder fra madvarer.

Du kan med fordel kombinere app'en med m.madlog.dk, hvis du har brug for lidt flere funktioner via mobilen.

Den kan hentes via  Apples App Store.