MADLOG på tre måder

Du har med din MADLOG-konto fri adgang til alle vores tre platforme.

MADLOG husker automatisk dine indtastninger på tværs af alt, så du kan bruge den platform, som passer bedst på netop det tidspunkt.

www.madlog.dk

Her får du den fulde funktionalitet på MADLOG. Du kan indtaste mad, ændre din kalorieprofil, oprette nye opskrifter og madberegninger og bruge alle gruppe- og vennefunktioner.

Du kan bruge www.madlog.dk via en browser på PC, Mac eller tablet.

m.madlog.dk

Her får du en mobil-optimeret webside, hvor du kan indtaste mad, ændre din kalorieprofil og oprette madberegninger. Du kan også skrive i gruppeforums.

Du kan bruge  m.madlog.dk via din browser på telefonen.

MADLOG Mini

MADLOG Mini er en app til den daglige, hurtige indtastning. Du kan indtaste mad og opskrifter og scanne stregkoder fra madvarer.

Du kan med fordel kombinere app'en med m.madlog.dk, hvis du har brug for lidt flere funktioner via mobilen.

Den kan hentes via  Apples App Store eller Google Play.