Sådan tipper du os om nye madvarer

Er du faldet over en madvare, som ikke er i vores store fødevaredatabase, så er du velkommen til at tippe os om det via email.

Du kan tippe på 2 måder:

1) Send en email til support@madlog.dk og angiv eksakt madvarenavn og vedhæft billeder af varen (forside, varedeklaration og stregkode) og så opdaterer vi vores database.

2) Tip via MADLOG Mini app'en. Scan stregkoden via Tilføj madvare, og så dukker et flow op, hvor du kan indsende billeder af madvaren.