Sådan tipper du os om nye madvarer

Er du faldet over en madvare, som ikke er i vores store fødevaredatabase, så er du velkommen til at tippe os om det via email.

Du kan tippe på 2 måder:

1) Tip via MADLOG Mini app'en. Scan stregkoden via Tilføj madvare, og så dukker et flow op, hvor du kan indsende billeder af madvaren.

2) Send en email til support@madlog.dk og angiv eksakt madvarenavn og vedhæft billeder af varen (forside, varedeklaration og stregkode) og så opdaterer vi vores database.