Del opskrifter, madberegninger, madvarer og din madlog

Du kan dele opskrifter, madberegninger, madvarer eller din madlog med andre MADLOG brugere. Det kan være smart, hvis I f.eks. bor sammen og ofte spiser samme aftensmad eller I er gode venner og gerne vil følge med i hinandens vægttab.

Før I kan dele data med hinanden skal han/hun skal være tilføjet på din venneliste. Det gør du ved at sende en venneanmodning (ligger i menuen til venstre på vennesiden).

Når han/hun er tilføjet som ven, skal du gå holde musen hen over din vens navn i menuen til venstre og klikke på det lille tandhjul, der kommer frem:

Så popper der en boks op, hvor du kan vælge hvad du vil dele. Klik herefter på "Gem".

Hvor finder vi hinandens ting?

I kan finde hinandens madlog under "Dagens måltider" på vennesiden.

Delte opskrifter kan findes på opskriftsoversigten. I søgeren i venstre side kan I vælge den andens brugers brugernavn i menuen med kategorier (hvor der står "Vis alle" hvis der ikke er valgt kategori). Bemærk at navnet står nederst på listen.

Delte madberegninger findes i listen over madberegninger. Her vil den anden brugers brugernavn stå i parentes efter navnet på madberegningen.

Delte madvarer findes i listen over madvarer. Her vil den anden brugers brugernavn stå i parentes efter navnet på madberegningen.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os