Opret en gruppe

Du kan oprette en gruppe på MADLOG hvis du kender en eller flere andre MADLOG brugere, som du godt kunne tænke dig at være i fællesskab med.

I får jeres eget forum under Grupper, som I kan skrive på og I kan dele madlog, dagbog og vægtgraf med hinanden.

Det er kun gruppens medlemmer, der kan se hvad der foregår i gruppen.

Når du opretter en gruppe bliver du administrator for gruppen og kan invitere andre ind i gruppen.