Understøtter I Endomondo/Garmin/Apple Watch?

Vi vil som udgangspunkt gerne integrere med eksterne services, men det er ikke altid så nemt, da det kræver at den anden part har et åbent API til formålet, samt at det kan være forbundet med et stort arbejde for os at udvikle de forskellige integrationer.

Vi holder løbende øje med interessen for den specifikke integration fra Jer brugere. Skriv en mail til os på support@madlog.dk hvis du har et ønske til integration.

Bemærk dog, at hvis den anden part ikke har et åbent API, så er der ikke meget vi kan gøre. I kan som brugere forsøge at få påvirke dem ved at kontakte dem og fortælle om jeres ønske om integration med MADLOG.