Tilføj din egen statistik

Hvis du har en ting, som du gerne vil føre statistik over, og få vist på din madlog, men som vi ikke har med som standard, så kan du oprette den.

Her er nogle idéer til dine egne statistikker: Vandindtag, blodtryk, blodsukker, mavemål, muskelmasse, læg, fedtmasse, væske, halsmål, bmi, vægttab, mål under bryst, løb i km, cykling i km, humør, vandprocent, puls, knoglemasse osv osv.

Sådan gør du:

• Gå ind i menupunktet Statistik
  • Klik på "Tilføj egen statistik..." nederst under menupunkterne til venstre.
  • Udfyld herefter opsætningen af statistikken.

Her er et eksempel på en statistik, som viser dagligt indtag af vand i antal glas jeg har drukket:

Du kan få vist din statistik på forsiden af din madlog ved at klikke på det lille tandhjul ud for Mini-statistikkerne: