Opret genvej på hjemmeskærmen

Du kan oprette en genvej til m.madlog.dk på hjemmeskærmen, så du hurtigt kan starte den op. En anden fordel er, at den vil fylde hele skærmen ud, så du ikke ser adresselinje osv.

På iPhone
  • Åben siden m.madlog.dk i Safari.
  • Tryk på dele-knappen (i bunden af skærmen - det er et ikon med en firkant med en pil op).
  • Vælg "Føj til hjemmeskærm". Hvis det menupunkt ikke er der, så swipe hen til de tre prikker og slå den til.
  • Så skal du give genvejen et navn og trykke "Tilføj".
  • Første gang du starter m.madlog.dk fra hjemmeskærmen skal du logge ind igen.
På Android

Det afhænger lidt af hvilken version af Android du benytter.

Metode 1:

• Åben hovedsiden på m.madlog.dk, hvor du ser alle de store ikoner. Tryk på Menu-knappen og vælg "Tilføj Genvej".

Metode 2:

• Åben hovedsiden på m.madlog.dk, hvor du ser alle de store ikoner.
  • Tryk på Menu-knappen.
  • Vælg "Tilføj bogmærke" og derefter "Udfør".
  • Tryk herefter på Hjemme-knappen for at forlade browseren.
  • Tryk på Menu-knappen igen.
  • Vælg "Tilføj" på startsiden eller "Personaliser" (alt efter version af Android).
  • Vælg "Genvej".