Indtast mad (iOS)

Du indtaster mad ved at klikke på "Indtast" menupunktet nederst på skærmen:

App'en vælger automatisk det måltid, der passer med tidspunktet på dagen.
Du kan skifte måltid ved at trykke på måltidsnavnet (i eksemplet herunder er det "Eftermiddag") og herefter swipe (køre fingeren mod højre eller venstre). Du vælger et måltid ved at trykke på det.
Du kan søge efter fødevaren via navnet, ved at skrive i søgefeltet eller du kan trykke på "Scan" for at få stregkodescanneren frem.