Indtast mad (Android)

Du indtaster mad ved at trykke på det store plus-ikonnederst til højre:

Herefter kan du vælge om du vil søge efter fødevaren via navnet eller scanne en stregkode:

App'en vælger automatisk det måltid, der passer med tidspunktet på dagen.

Du kan skifte måltid ved at swipe (køre fingeren mod højre eller venstre). Du vælger et måltid ved at trykke på det. Det måltid, der er aktivt til logning, er markeret med gråt.