Skift dato (Android)

For at skifte dato skal du swipe (køre fingeren mod højre eller venstre) i datoerne øverst på skærmen og derefter trykke på den dato du ønsker at gå til.

Datoen, som du har valgt, er markeret med grå. Her er det den 2. april:

Dags dato er markeret med en sort pil under datoen. I eksemplet herover er det den 31. marts.

Du kan altid hoppe tilbage til dags dato ved at trykke på cirklen med den lille prik indeni.