Kaloriestatus stemmer ikke med www.madlog.dk

Stemmer dit kalorieregnskab i MADLOG Mini ikke med det du ser på www.madlog.dk?

Dette kan ske, hvis der er problemer med netværksforbindelsen, som gør at MADLOG Mini kommer ud af sync.

Der er tre måder at løse problemet på, afhængigt af hvor meget app'en er kommet bagud:

1. Vent et par minutter - i de fleste tilfælde kan MADLOG Mini selv opdage netværksproblemet og hente det nye kalorieregnskab fra www.madlog.dk.
  2. Luk MADLOG Mini ned, og start den op igen - Det tvinger MADLOG Mini til hurtigere at hente det nye kalorieregnskab.
  3. Log af MADLOG Mini, og log på igen - I enkelte tilfælde kan MADLOG Mini tabe forbindelsen helt, og så er det nødvenligt at logge af og på for at få app'en til at stemme overens med www.madlog.dk.