Opdatering af browser

MADLOG får løbende nye funktioner og derfor skal den browser, som du bruger, også være nyeste version.

Får du en besked om at din browser skal opdateres?

Så skyldes det, at din browser kører en gammel version og ikke er blevet opdateret længe. Det bør ske automatisk, men har du en ældre telefon eller computer, så kan den indbyggede browser være låst til en gammel version. Dette ses især på Apple enheder.

Du kan løse det, ved at installere en anden browser end den indbyggede, f.eks. Chrome eller Firefox.

Hvis du ikke har kontrol over din enhed, f.eks. fordi den er kontrolleret af din arbejdsgiver, så kan funktionen med automatiske opdateringer være slået fra. I så fald skal du spørge din it-afdeling om en opdatering.

Vejledning til at opdatere browser (engelsk).