Slå alt visning af kalorier fra

Hvis du gerne vil undgå at se kalorier og ikke vil have en kalorieprofil til vægttab osv, så kan du slå visning af det fra:

Sådan gør du:

1. Kostprofilen: Åbn Kontomenuen, vælg "Min kostprofil", klik på boksen "Kalorier" under profilen og vælg "Slå fra".
  2. Fokus: Åbn fokusvælgeren og vælg "Intet fokus" (eller vælg et andet fokus end kalorier).
  3. Grafer og status på madloggen: Slå alle widgets fra, som har noget med kalorier at gøre. Se vejledning herunder på hvordan du konfigurerer widgets.
  4. Madvarer og oversigter: Hvis du også gerne vil slå visning af kalorieindhold fra for madvarer og i oversigterne (når du f.eks. går ind i en opskrift), så åbn Kontomenuen, vælg "Indstillinger" og slå Kalorier fra i listen nederst.