Dataudtræk til VITAKOST

Hvis du har en kostvejleder eller diætist, som bruger VITAKOST, kan du lave et dataudtræk af din madlog, som de kan indlæse direkte i VITAKOST til videre analyse.

Sådan gør du:

• Åbn kontomenuen.
  • Vælg "Apps og integrationer".
  • Vælg VITAKOST og Start.

Du kan vælge et interval fra 1-30 dage pr. udtræk.

Filen, der oprettes, er et udtræk som JSON-datafil, og den kan du sende via email, messenger eller f.eks. aflevere på en USB-stick. Personen, som bruger VITAKOST, kan så indlæse filen i deres program.

Om datafilen

Følgende data gemmes:

• Datoerne for de dage du har valgt.
  • Fødevarer og mængder, som du har indtastet, for alle måltider.
  • Titler og fødevareindhold på opskrifter, madberegninger og favoritter, som du evt. har benytttet.

Der gemmes IKKE dagbog, motion, fritekst-felter fra måltiderne, din vægt eller andre personlige data i datafilen.

Dataudtrækket gemmes i en datafil (af typen .json) og du kan selv vælge hvordan du vil håndtere den videre, f.eks. kan du sende den via email eller aflevere den på en USB-stick.

Datafilerne udløber efter 7 dage, for at datakonsistens kan garanteres mellem MADLOG og VITAKOST.

export, eksport