Glemt login / adgangskode

Hvis du følger denne vejledning til punkt og prikke vil dit login komme til at virke.

For det meste skyldes login-problemer at browseren har gemt et gammelt login, der ikke virker længere (se punkt 6).

1. Først skal du lave en ny adgangskode via denne side.
  2. Indtast din email. Har browseren selv skrevet noget på forhånd i feltet, så skal du checke at det er korrekt! Tryk Send.
  3. Mailen bør ankomme efter højst 2 minutter. Går der længere tid, så check din spam-folder, og se om den er havnet der. Især Hotmail/Outlook email kan finde på at sortere den som spam. Får du stadig ikke mailen og bruger du Hotmail/Outlook så se denne video: Fix Hotmail/Outlook
  4. Klik på linket i mailen.
  5. Opret den nye adgangskode. Har browseren selv skrevet noget på forhånd i felterne, så skal du slette det og skrive det ind forfra.
  6. Når adgangskoden er sat, så går du ind på MADLOG og logger ind igen.
    MEGET VIGTIGT Hvis browseren har udfyldt noget i login-feltet på forhånd, eller foreslår den noget, så SLET DET og skriv det ind forfra i hånden!
  7. Du er nu logget på.