Konto og abonnement

Hvad sker der hvis min konto udløber?

1 min læsning

Hvis din konto når at udløbe, så ligger den stadig i systemet, blot i bero. Du mister ikke data. Data gemmes i 1½ år* fra udløb og du vil i god tid inden modtage en email-reminder, hvor du får mulighed for at vi gemmer din konto i yderligere tid (uden beregning).


*) Pga. GDPR må vi desværre ikke opbevare data i mere end 1½ år uden at indhente nyt samtykke.

Var denne artikel en hjælp?

Dit svar er registreret

Hvad manglede du svar på?

Skriv det her, så får vi rettet artiklen til.