Hvordan sletter jeg min konto?

Du kan til hver en tid få lukket og slettet din konto.

Hvis du bare ønsker at holde en pause fra MADLOG, så behøver du ikke at lukke din konto. Se mere i artiklen herunder om at sætte sin konto i bero.

Sådan gør du:

1) Åbn kontomenuen, klik på dit navn og tryk på knappen "Luk og slet konto".

eller

2) Skriv en email til support@madlog.dk og bed os om at lukke og slette din konto. Bemærk, at dette vil kræve en autentificering af ejerskab, så det er nemmere for dig at gøre som beskrevet i punkt 1.