Sådan stopper du dit abonnement

Dit abonnement kan være tegnet enten gennem appen via Apple/Google eller direkte hos os via hjemmesiden.

Hvis du har abonnement gennem Apple

Se her hvordan du stopper dit abonnement gennem Apple.

Hvis du har abonnement gennem Google

Se her hvordan du stopper dit abonnement gennem Google.

Hvis du har abonnement gennem MADLOG

Log ind på din konto, åbn kontomenuen, vælg Betaling, og tryk på "Stop abonnement".

Så stoppes dit abonnement og den fornyer ikke næste periode. Du kan dog stadig bruge MADLOG indtil din nuværende periode udløber. Herefter sættes din konto automatisk i bero.

Har du blot lavet et enkelt-køb behøver du ikke at foretage dig noget. Når den periode, som du har betalt for, udløber, så sættes din konto automatisk i bero.

Jvf. GDPR vil du modtage en email-reminder 1½ år efter udløb, hvor du får mulighed for at give samtykke til at vi gemmer din konto i yderligere tid (uden beregning).