Konto og abonnement
Slet udvalgte data
1 min læsning
Du kan slette udvalgte data fra din konto uden at slette hele kontoen. Du kan fx rydde din madlog, dine vægtmålinger eller dine dagbogsnotater og samtidig beholde dine opskrifter.
Sådan gør du
- Åbn kontomenuen.
- Tryk på dit navn.
- Vælg Slet data.
- Vælg de områder, du vil slette data fra.
Hvis du kun vil begynde forfra med en vægttabsplan, skal du i stedet bruge Start på en frisk på Min plan.
Var denne artikel en hjælp?