Start på en frisk

Nogle gange vil man gerne starte på en frisk, og det kan du gøre således:

Generel nulstilling

Åbn kontomenuen, klik på dit navn og vælg Slet data.

Her kan du vælge hvad du gerne vil slette fra din konto, f.eks. alle indtastninger i din madlog, dine tidligere vægt-målinger, din dagbog osv. Du vælge præcis hvilke områder du vil slette, så du f.eks. kan slette alle indtastninger på din madlog, men beholde dine opskrifter.

Måleskemaet

Vil du kun slette f.eks. dine vægt-indtastninger, men ikke andre målinger i Måleskemaet, så kan du gøre det via tandhjulet over vægtgrafen i Måleskemaet og vælge Slet.

Madlog

Du kan slette data for en hel dag ved at trykke på de tre prikker øverst i madloggen og vælge Ryd dag.

Kostprofil

Du kan nulstille din kostprofil ved at trykke på de tre prikker øverst i kostprofilen og vælge Nulstil.