Hvordan ændrer jeg min kostprofil?

1. Tryk på ikonet, når du er logget på din konto. I appen er ikonet i øverste venstre hjørne, og på web er det i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Min kostprofil
  3. Klik på "Skift profil" knappen i den mørkeblå boks.

Din kostprofil styrer dine daglige mål for kalorier og andre næringsværdier, f.eks. kulhydrater og protein.

Du kan sætte din kostprofil op præcis som du ønsker, enten ved at vælge en af de indbyggede profiler eller skræddersy din egen.

Husk at slå den tilhørende widget til på din madlog, hvis du vil følge dit mål på din madlog (se link herunder).