Sådan beregner vi dit kaloriebehov

Dit kaloriebehov er et tal for, hvor mange kalorier du skal indtage pr. dag. Du kan enten selv sætte et kaloriebehov, eller du kan lade MADLOG gøre det for dig.

Alt efter hvor stort dit kaloriebehov er vil du enten tabe dig, holde vægten, eller tage på.

MADLOG kan fortælle dig hvordan dit forløb sandsynligvis kommer til at forløbe, ud fra din basalforbrænding og dit daglige aktivitetsniveau.

MADLOG bruger The Harris-Benedict Formel for Basal Metabolic Rate til at beregne din basalforbrænding. Det beregnes ud fra din alder, køn, højde og vægt.

Dit aktivitetsniveau siger noget om, hvor aktiv du i gennemsnit er set henover en almindelig uge og bag ved denne indstilling gemmer sig en PAL-værdi (læs mere i artiklen linket herunder).

Herudover kan du få ekstra kalorier på dagen ved at give dig selv bonus for motion.