Indtast og ret din vægt

Du indtaster og retter din vægt via menupunktet Måleskema.

Vælg Vægt øverst i Måleskemaet. I appen er det øverst på siden og på web er det et faneblad øverst.

Måleskemaet har sin egen kalender, der vises nederst på siden i appen og til venstre på web. Her kan du både indtaste og rette din vægt.

Klik på en dato for at indtaste en ny vægt og klik på en dato med en vægt, for at rette den.

Tip: Hvis du klikker på et punkt på grafen, så skifter kalenderen til den måned. Datoen markeres med en rød prik, så den er nem at finde.