Sådan opretter du nye målepunkter i måleskemaet

Hvis du har noget, som du gerne vil føre statistik over, men som vi ikke har med som standard, så kan du oprette det som et nyt punkt i dit måleskema.

Her er nogle idéer til dine egne statistikker: Vandindtag, blodtryk, blodsukker, mavemål, muskelmasse, lægmål, fedtmasse, væske, halsmål, bmi, vægttab, mål under bryst, løb i km, cykling i km, humør, vandprocent, daglig hvilepuls, knoglemasse osv.

Sådan gør du:

1. Gå til Måleskema via hovedmenuen.
  2. Tryk på ikonet øverst og vælg "Opret nyt målepunkt".
  3. Vælg titel og enhed og tryk Gem.

Dit nye målepunkt er til at starte med en linjegraf, men du kan skifte til søjlediagram ved at klikke på ikonet lige over grafen, og vælge Indstillinger. Skal du f.eks. lave en graf over antal daglige skridt, så giver det god mening at lave det som et søjlediagram i stedet.

Du indtaster målinger ved at klikke på datoerne i kalenderen.