Kopier madvarer og måltider

Du kan spare meget tid når du logger ved at kopiere linjerne, i stedet for at logge det forfra. Det kan f.eks. være du har spist det samme til morgenmad som i går - så kopierer du det bare.

Du kan kopiere både enkelte linjer og hele måltider.

Sådan gør du (app):

• Klik på linjerne i det måltid, som du vil kopiere
  • Markér hvilke linjer du vil kopiere ved at sætte hak i feltet til højre i listen
  • Hvis du vil kopiere hele måltidet kan du blot sætte et hak øverst, så vælger den automatisk alle linjer
  • Tryk på kopieringsknappen under linjerne og vælg hvor der skal kopieres til

Sådan gør du (web):

• Ud for hver linje på din madlog, har du et markeringsfelt
  • Markér de linjer, som du vil kopiere fra
  • Hvis du vil kopiere hele måltidet kan du blot sætte et hak øverst ved måltidet, så vælger den automatisk alle linjer
  • Tryk på Kopier under linjerne og vælg hvor der skal kopieres til

Tip:

Du kan også kopiere linjer direkte over i en ny favorit eller madberegning. Så er det nemt at gemme et måltid som en favorit, så det hurtigt kan indtastes fremover, f.eks. en fast morgenmad.

kopiering