Sådan tipper du madvarer

Du kan indsende madvarer til os direkte via mobil-appen, og så opretter vi dem i databasen.

Det er nemt at tippe:

1. Åbn tipperen via menupunktet Værktøjer eller via "Opret ny madvare", når du indtaster mad.
  2. Scan stregkoden.
  3. Tag billeder af madvarens forside og næringsindhold. Jo bedre billeder, jo større chance for at vi kan oprette madvaren hurtigt.
  4. Sørg for at billederne er skarpe og godt belyst.
  5. Indsend!

Sådan tager du gode billeder

Gode og tydelige billeder:

Billeder vi ikke kan aflæse:

Se hele vores guide til at tage gode billeder

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har en madvare uden stregkode. Kan den tippes?

Madvarer uden stregkode kan desværre ikke tippes. Du kan i stedet oprette dem i dit eget kartotek via Værktøjer.

Hvad hvis madvaren ikke har en varedeklaration?

Hvis madvaren ikke har en varedeklaration, så skal du kun indsende billedet af forsiden og så kommer der en liste op, hvor du kan vælge en basismadvare der passer på madvaren.

Hvor lang tid tager det før mit tip er oprettet?

Langt de fleste tips oprettes indenfor ganske få minutter. Især hvis billederne er gode og skarpe.

Hvis der er noget med tippet der driller, så får du en mail fra os med flere informationer.