Find de gamle opskrifter fra MADLOG

MADLOG havde tidligere en stor samling af opskrifter, som ikke længere bliver vedligeholdt. Vil du gerne have disse opskrifter i din samling, kan du slå dem til i indstillingerne.

Sådan gør du:

• Åbn kontomenuen via ikonet.
  • Klik på Indstillinger
  • Find punktet "Opskriftssamlinger" og slå "MADLOG (gamle)" til

Vi opdaterer ikke længere den gamle opskriftsamling og indestår ikke for indholdet eller korrektheden af opskrifterne. Den stilles udelukkende til rådighed som en service for brugere, der ønsker at bevare opskrifterne i deres samling.