Integration med Withings

Du kan modtage vægt- og fedtprocentoplysninger fra din smartvægt og motion fra dit ur eller armbånd.

For at sætte det op, skal du ind i kontomenuen, ved at trykke på personikonet og vælg "Apps og integrationer".

Withings' servere sender oplysninger direkte til MADLOG, så din MADLOG-konto opdateres for det meste inden for få minutter.

Du kan indstille, hvor meget bonus du får for den motion, du får ind via Withings. Det gør du ved at trykke på personikonet → Indstillinger, og derefter ændre "Standardværdi for bonus (motion)".