Widgets: Se dagens status for kalorier (og andre næringsværdier)

Widgets er de små bokse på din madlog, der viser dagens status for kalorier, kulhydrater og andre næringsværdier.

Sådan slår du dem til:

1. Åbn din madlog.
  2. Klik på (app) eller (web) ikonet øverst.
  3. Tilføj den widget, som du mangler, f.eks. kalorier.
  4. Du kan herefter klikke ind i widget'en for at sætte den op.

Så kan du følge dagens status, hvis du har sat et mål for f.eks. max antal kalorier. Målene sætter du op i din Kostprofil (se link herunder).

Tip: Du kan nemt skifte mellem hvilken næringsværdi du ser på linjerne på din madlog via Fokus funktionen. Se link herunder.