Har du fundet en fejl i en madvare?

Fejl i madvarer skyldes for det meste, at producenten har opdateret varedeklarationen. Det kan også være, at den madvare du har fundet i databasen er en lidt anden variant, f.eks. en mayonnaise i glas i stedet for tube. Og det kan ikke altid ses af navnet.

Vi opdaterer løbende databasen, men vi kan fremskynde det, hvis du tipper os om ændringen.

Sådan tipper du os:

Send en email til support@madlog.dk og vedhæft billeder af varens:

1. Forside
  2. Varedeklaration
  3. Stregkode

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan kan jeg være sikker på om jeg har fat i en madvare med en bestemt stregkode?

Du kan skrive stregkoden ind i søgefeltet, når du søger efter mad. Så er du sikker på at der er 100% match.

Hvorfor har I brug for en stregkode, for at opdatere en madvare?

Vi lægger stor vægt på, at dataene i vores database er nøjagtige. Derfor opdaterer vi kun en madvare, når vi er sikre på, at den madvare, du har fundet i databasen, matcher den, du har i hånden. En producent kan have flere varianter af samme madvare med forskellig emballage og deklaration. Stregkoden er det eneste pålidelige ID for en madvare, og derfor bruger vi den til at opdatere databasen.

Er fejlen kun i kcal-angivelsen?

Så skyldes det muligvis at producenten har afrundet kcal. Se artiklen "Hvorfor passer kcal-indholdet ikke med varedeklarationen?" herunder.